Valoa näkyvissä – kesä horisontissa!

Hyvää uutta vuotta 2022 sivujeni seuraajille tasapuolisesti. Viime vuosi meni täällä kirjoittelusta hiljaiselon merkeissä, mutta tänä vuonna on tarkoitus ottaa itseään niskasta kiinni tässä aiheessa paremmin. Hiljaiselo ei omalla kohdalla tarkoittanut joutilaisuutta tai laakereilla lepäämistä musiikin parista, vaan viime vuoden aikana mm. perustettiin uusi keikkaorkesteri Väriloisto allekirjoittaneelle, purkitettiin 2 eri singleä ja harjoiteltiin tangoa enemmän kuin koskaan aiemmin niin laulutunneilla kuin niiden ulkopuolella. Asiat hautuivat ja prosessoituivat, ehkä jopa kypsyivät. Sopivasti.

Tänä vuonna on monenlaista uutta ja kiehtovaa uutista luvassa allekirjoittaneen musiikkipolulla. Ensimmäinen uutinen niistä toteutui 14.02. TuliTähti-laulukilpailumenestyksen mahdollistaman singlelevyn muodossa digitaalisena että fyysisenä kappaleena ja hieman ennen pääsiäistä vuonna 2018 fyysisenä levynä julkaistun singlen (Laila ja Olavi -laulukilpailun palkintosingle) digijulkaisun toteutuminen sekä myöhemmin keväämmällä vielä sambasinglen (Loistava Laulaja-kilpailun palkintosingle) julkaisu niin digitaalisena kuin fyysisenä levynä.

Lisäksi kevättalven aikana on varmistunut, että eräs Kotkan aikakauden haave toteutuu tulevana kesänä heinäkuussa, sillä pääsen konsertoimaan Kotkan punatiiliseen kirkkoon Kotka-Kymin seurakunnan järjestämässä lounaskonserttisarjassa. Tähän vielä oman hyvän lisänsä tuo se, että tämä toteutuu Kotkan aikakauden – viimeisten neljän vuoden – aikana tutuksi tulleiden kymenlaaksolaismuusikoiden kanssa. Tuntuu, että haaveisiin siis kannattaa uskoa! :=)

Haastavan ja raastavan pandemiajaksojen jälkeen alkaa näkyä tunnelin päässä jälleen valoa, joka tällä kertaa ei ole vastaantuleva juna, vaan uusi aika ilman pandemian ahdistavaa painolastia ja rajoitusten viidakkoa yhteiskunnassa. Koettelevan ajan päätös alkaa olla lähempänä ja se antaa toivoa, että kesällä jälleen tanssitaan riemumielin kesälavoilla ja iloitaan festivaaleilla – turvallisin mielin.

Toivon sinulle jaksamista ja terveyttä näihin talven kuukausiin – pidetään itsestämme että toisistamme hyvää huolta.

Kirkkain sävelin,

Timo